Zgjidhni Produktet tona\Video


stamboll
Viti i Ri ne Tre Canne Hotel
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 180€-3 Dite
Avatar
Viti i Ri ne Budva Hotel
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 75€-3 Dite
Avatar
Viti i Ri ne Bianca Resort
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 455€-3 Dite
Avatar
Viti i Ri ne Four Points
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 345€-3 Dite
Avatar
Paketa Dimerore Avala Resort
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 85€-3 Dite
Avatar
Paketa Dimerore Bianca Resort
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 199€-4 Dite
Avatar
Vjeshte ne Avala Resort & Villas
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 99€-3 Dite
Avatar
Vjeshte ne Bianca Resort & SPA
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 86€-3 Dite
Avatar
Krishtlindjet ne Bianca Resort
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 186€-3 Dite
Avatar
Krishtlindjet ne Bianca Resort *****
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 234€-4 Dite
Avatar
Pakete Dimerore Four • by Sheraton
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 150€-3 Dite
Avatar
Pakete Vjeshte ne Mal Kolashin
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 108€-3 Dite
Avatar
Festat e Nentorit ne Bianca Resort
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 110€-3 Dite
Avatar
Festat e Nentorit ne Avala Resort & Villas
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 80€-3 Dite
Avatar
Krishtlindje ne Four • by Sheraton
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 190€-4 Dite
Avatar
Krishtlindje ne Four • by Sheraton
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 80€-3 Dite
Avatar
Festat e Nentorit ne Tre Canne
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 75€-3 Dite
Avatar
Vjeshte ne Tre Canne Hotel
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 90€-3 Dite
Avatar
Pakete Dimerore Tre Canne Apartments
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 80€-3 Dite
Avatar
Vjeshte ne Splendid
Data e Nisjes: I perditshem
Nga 48€-3 Dite

Planifiko udhetimin tend


Kerkoni pushimet

Me te preferuarat


Ski në Bansko
Bullgari

Bansko, është një nga vendpushimet më të vlerësuara të skive në Evropë.Ia vlen ta vizitoni Bansko

Viti i Ri në Tre Canne Hotel

Tre Canne Hotel ofron paketen 3 nete/ 4 dite, e dedikuar per akomodim gjate periudhes 28.12.2019 – 02.01.2020

Viti i Ri në Budva
Hotel

Budva Hotel ofron paketen 3 nete/ 4 dite, e dedikuar per akomodim gjate periudhes 28.12.2019 – 02.01.2020

Viti i Ri në Bianca
Resort

Bianca Resort & SPA ofron paketen 3 nete/ 4 dite, e dedikuar per akomodim gjate periudhes 28.12.2019 – 02.01.2020

Larmishmeri

Konferenca, Evente, Programe Kulturore, Cruise, Ekskursione.

Fleksibilitet

Programe sipas deshires suaj. Fleksibel ne cmim dhe cilesi ne sherbim.

Destinacione unike

Qytetet me interesante ne programet tona unike. Krijo paketen tende.

Rezervim i Shpejte

Nje rrjet i gjere partneresh neper bote. Siguri me karte krediti.

Suport 24/7

Staf i trajnuar dhe i specializuar. 24 ore ne 7 dite ne ndihmen online.

Nga Vas Tour

Punojme me pasion qe nga 1994. Krijojme pushimet e duhura per cdo individ.

Kerko programin qe deshiron

Happy Travelers

Enis Kasumaj

Ekip profesional dhe i mrekullueshem. Oferta fantastike dhe perzgjedhja jone per hotelin Quattro Beach ne Alanya e qelluar. Faleminderit Vas Tour.

Sadije Shehu

Pushime te mrekullueshme me Vas Tour, jeni te mrekullueshem. Faleminderit shume 🙂 !!

Begatim Gashi

Sot u kthyem nga udhetimi i mrekullueshem i organizuar nga Vas Tour Operator. Faleminderit per sherbimin e shkelqyer.

Medijana M. Rrahmani

Eksperience e mrekullueshme per pushime me Vas. Falemnderit!!!

Atdhe Breznica

Jeni shume profesional ne secilin detaj. Te mrekullueshem!

Leonora Koca

Ka disa vite që pushimet i rezervojmë në Vas Tour, jemi shumë të kënaqur me shërbimet. Mundemi vetëm ta rekomandojmë tutje. Ju uroj të vazhdoni edhe më tutje kështu!2

Shkenda Dubova

Pushimet me te mira kalohen me Vas Tour, guidat keni qene fantastik (Ervisi & Fredi)!

Nurdan Güney

Join Us, Love Vas.. Best partner, best agency..

Confirmed Tours